Kiriman pada: Tue, Jul 28th, 2015

Nora Danish Mengamuk Bila Didakwa Pakai Lambang Freemason

Kongsi maklumat ini
Tags

Nora-Danish-Naik-Hantu-Didakwa-Pakai-Lambang-Freemason-ROTIKAYANampaknya Nora Danish masih tidak habis-habis terpalit dengan kontroversi dan baru-baru ini saja, peminat telah mempertikaikan bentuk segi tiga yang terdapat di leher pelakon tersebut yang disifatkan menyerupai lambang Freemason.
“Freemason? Gila ke apa korang ni? Cuba Goggle Freemason punya lambang!!! Jangan negatif sangat la dengan semua benda. Tolonglah,” nafi Nora dalam satu komen yang menjelaskan perkara tersebut dan melalui cara jawapannya, ternyata Nora berang dengan tuduhan tersebut.

Nora-Danish-Naik-Hantu-Didakwa-Pakai-Lambang-Freemason-ROTIKAYA_feat-700x435

Semoga dengan jawapan Nora tersebut dapat memberi penjelasan kepada peminat yang sangat bimbang mengenai status lambang segi tiga tersebut. Ada yang menjelaskan bahawa lambang itu hanya tatu sementara dan selain itu ada juga yang menegur Nora agar berhijrah dan bertudung.
Semoga Nora tabah menghadapi pelbagai perkara yang menanti dan tidak mudah melatah dengan peminat yang prihatin. Jika semua segi tiga adalah lambang Freemason, bagaimana pula dengan nasi lemak bungkus?

Mengenai pengirim

Dipamirkan 1 komen
Sila nyatakan komen anda

Berikan komen anda

Anda mesti mendaftar masuk untuk memberi komen.